Werken midden in de natuur, centraal tussen Rotterdam, Delft en Den Haag

Worklife bevindt zich midden in het hart van het groene recreatiedomein Rottemeren. Deze groene omgeving zorgt ervoor dat Worklife de perfecte plaats is om je creatieve brein aan het werk te zetten. Naast dat Worklife gelegen is midden in de natuur, ligt het centraal tussenin de grote steden Rotterdam, Delft en Den Haag. Alle voorzieningen ter plaatse, zoals een fitness, een indoor padelcentrum en een gloednieuwe horeca, zorgen ervoor dat je hier nooit meer weg wilt.

De rust in je werkplek vinden

De inrichting van Worklife is gebaseerd op de prachtige natuur van de Rottemeren. De groene uitstraling en natuurlijke sfeer komen ook binnen tot stand in de coworking ruimte. De coworking space staat vol planten, bloemen en moswanden die jou de nodige zuurstof gaat brengen om geconcentreerd te kunnen werken en nieuwe idee├źn te doen laten ontstaan.

De unieke combinatie van werken en sporten

Worklife ligt gelegen in het sport- en beweegcentrum Rottemeren. Dit zorgt voor de ideale maar vooral unieke combinatiemogelijkheden van sport en werk. Wat dacht je van een teambuilding: eerst met elkaar brainstormen en vervolgens samen een potje padellen!

Onze werkplekken

fotoshoot padel Padelife
Vrijstaande flexwerkplekken
De coworking space bestaat uit staan- en zitwerkplekken. Een plekje hier resveren kun je flexibel voor een dag of via abonnementen van 2 tot 5 dagen per week
fotoshoot padel Padelife
Meeting hubs
In de coworking space zijn er meeting hubs voorzien. Hier kun je op je gemak deelnemen aan een online vergadering of telefoneren.
fotoshoot padel Padelife
Private vergaderzaal
Je eigen gesloten vergaderruimte voor jou en je team. Deze zaal kun je apart reserveren.

Werken in een unieke omgeving